Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Φενερμπαχτσέ με 3-0, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και είδε τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν τους Τούρκους.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερωμένο στους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα την θυμόμαστε για χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ.
Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.
Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.