Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
«Θρυλικό» διπλό του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη! Με μία τεράστια εμφάνιση μέσα στην Πόλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διαλύσει με 3-0 τη Φενέρμπαχτσε, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον όμιλο του.
Μία νίκη, με την οποία οι ερυθρόλευκοι γράφουν και ένα ιστορικό επίτευγμα. Διότι, πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός, ξεκινάει για πρώτη φορά στην ιστορία του με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε ευρωπαϊκό όμιλο.
Μετά τη νίκη με την Αντβέρπ στην πρεμιέρα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το 2/2 με το «τρίποντο» κόντρα στη Φενέρ και εκτός από τις γερές βάσεις τις πρόκρισης, κατάφερε να γράψει και ένα ιστορικό ρεκόρ.
Και εκτός από αυτό, ο «Θρύλος» έδειξε και πάλι πως είναι αυτός που κρατάει τα τελευταία χρόνια ψηλά την ελληνική σημαία. Μόνο που αυτή τη φορά το έκανε μέσα στην Πόλη!
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!