Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκάθαρο μήνυμα Φατί

Ξεκάθαρο μήνυμα Φατί

Ο Άνσου Φατί έχει ενημερώσει τον ατζέντη του, πως μοναδική του πρόθεση είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Άνσου Φατί δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να επιστρέψει στα γήπεδα μετά από την περιπέτειά του με τον τραυματισμό του.

Ο 18χρονος μπήκε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε στο 80΄ και με γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν στο νέο τους νο10, τον παίκτη που θα αποτελέσει τον ηγέτη της νέας εποχής, μετά τη φυγή του Μέσι, και θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο ρόστερ τους.

Το συμβόλαιο του Φατί ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά κοινή επιθυμία με την Μπαρτσελόνα έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πράγμα που διευκολύνει αρκετά τα πράγματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 18χρονος επιθετικός έχει ενημερώσει τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες για τις προθέσεις του, με τους «μπλαουγκράνα» να ετοιμάζουν ήδη την πρότασή τους για νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες αποδοχές.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024