Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέριφ – Σαχτάρ 2-0 – «Τρελαίνουν» κόσμο Κολοβός και Αθανασιάδης

Σέριφ – Σαχτάρ 2-0 – «Τρελαίνουν» κόσμο Κολοβός και Αθανασιάδης

Το παραμύθι της Σέριφ των Ελλήνων συνεχίζεται. Η ομάδα από την Μολδαβία έκανε ιδανική «πρεμιέρα» στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Σαχτάρ και έβαλε βάσεις για να συνεχίσει και τον καινούργιο χρόνο την ευρωπαϊκή της πορεία.

Το ποδόσφαιρο υπάρχει για να δημιουργούνται όμορφες ιστορίες και η Σέριφ είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο σε αυτό το βιβλίο.

Η ομάδα των Ελλήνων, Κολοβού και Αθανασιάδη, δεν σταματά με τίποτα και προσθέτει νέα κεφάλαια στο δικό της παραμύθι.

Στην παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, η Σέριφ υπέταξε στην πρεμιέρα του ομίλου την Σαχτάρ με 2-0 και «τρέλανε» τους φιλάθλους της, που δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο.

Με μια εντεκάδα μόνο rookies στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Σέριφ δεν κοίταξε τίποτα και μπήκε με φουριόζα στο γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν να προηγηθούν στο 16΄ με εντυπωσιακό τελείωμα του Τραορέ.

Η Σαχτάρ, εμφανώς σοκαρισμένη από την εξέλιξη, προσπάθησε να πάρει τα ηνία στον αγώνα και να απαντήσει άμεσα στο τέρμα που δέχθηκε. Οι Ουκρανοί είχαν την μπάλα στα πόδια τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά βρήκαν το «τοίχος» μπροστά τους που ονομάζεται Αθανασιάδης. Ο Έλληνας κίπερ έμοιαζε και ήταν απροσπέλαστος και «κατέβασε» ρολά σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση έγινε ακόμη μεγαλύτερη για την Σέριφ αλλά ο Αθανασιάδης όρθωσε ανάστημα και σταμάτησε όλες τις προσπάθειες της Σαχτάρ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η κεφαλιά του Γιανσανέ στο 60΄ για να κάνει το 2-0 και να σφραγίσει έναν ιστορικό θρίαμβο για ολόκληρη την Μολβαδία. Άτυχος στάθηκε ο Κολοβός, καθώς τραυματίστηκε και πέρασε εκτός στο 55΄.

Σέριφ (Γιούρι Βέρνιντουμπ): Αθανασιάδης, Κοστάνσα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο (55′ Γιανσανέ), Τιλ, Άντο (86′ Ράντελιτς), Τραορέ, Κολοβός, Καστανέδα (86′ Νικολόβ), Τζακσιμπάεβ (67′ Μπρούνο)

Σαχτάρ (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Πιατόβ, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Τετέ (46′ Μάρλος), Αντόνιο (65′ Πάτρικ), Μαϊκόν, Πεδρίνιο, Τραορέ, Φερνάντο (65′ Μούντρικ).

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024