Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστολή συσπείρωσης από τον Μαρτίνς – Μέσα και ο Μασούρας

Αποστολή συσπείρωσης από τον Μαρτίνς – Μέσα και ο Μασούρας

Με 25 ονόματα η αποστολή για το παιχνίδι με την Αντβέρπ – Μια γροθιά οι Ερυθρόλευκοι για τη νίκη, μέσα και ο Μασούρας, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Αντβέρπ (16/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον άπαντες στο μεγάλο λιμάνι μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα με τους Βέλγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Αντβέρπ, με τον Πορτογάλο να συμπεριλαμβάνει στην 25άδα τόσο τους Κένι Λαλά και Θανάση Ανδρούτσο, όσο και τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος δεν θα παίξει στον αγώνα με τους Βέλγους, αλλά βρίσκεται με την ομάδα και θα εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

«Ο Μασούρας δεν θα είναι έτοιμος, δεν θα πάρει μέρος στον αυριανό αγώνα. Είναι κοντά στην επιστροφή, αλλά αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Η κατάσταση του Ανδρούτσου θα εκτιμηθεί ξανά μέχρι αύριο. Η τελευταία εξέταση που έκανε έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως, ακόμα δεν ξέρουμε. Ο Κένι Λαλά έχει μια ίωση, δεν ξέρουμε εάν θα προλάβει. Οι υπόλοιποι είναι καλά, με εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη, όπως ξέρετε», είχε αναφέρει ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την τελευταία προπόνηση, πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τους ομίλους του UEFA Europa League, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024