Όλο και πιο δύσκολο φαίνεται πως μοιάζει το μέλλον του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πάρει ένα must win παιχνίδι στο Κόσοβο και είδε τη γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, «κόβοντας» έτσι δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ήταν μια ακόμη αναμέτρηση στην οποία η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να δείξει κάτι το εντυπωσιακό, απέναντι σε μια ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου, όπως και κόντρα στη Γεωργία, με την οποία έμεινε επίσης στην ισοπαλία.
Ο ολλανδός τεχνικός δείχνει να χάνει έδαφος, με το μέλλον του αυτήν τη στιγμή να είναι αβέβαιο, καθώς το Κατάρ δείχνει να λέει… αντίο, αφού πλέον έχουν απομείνει μόνο μαθηματικές ελπίδες.
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, καθώς σε περίπτωση που η Εθνική δεν εμφανιστεί καλή ούτε απέναντι στη Σουηδία, τότε ο Ολλανδός θα βρεθεί στα «σχοινιά».
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ