Ούτε το Κόσοβο δεν κατάφερε να κερδίσει η εθνική μας ομάδα, με την γαλανόλευκη να έχει μαζέψει μόλις 3 βαθμούς σε 3 αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της, πίσω από Ισπανία, Σουηδία και Κόσοβο.
Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε το βράδυ της Κυριακής, η Ισπανίδα επικράτησε εύκολα με 4-0 της Γεωργίας, με τους Ιβηρες να βρίσκονται πλέον στην κορυφή του ομίλου με 10 πόντους, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από την Σουηδία, που έχει 9 πόντους.
Στην τρίτη θέση είναι το Κόσοβο με 4, στην τέταρτη όπως προαναφέραμε η Ελλάδα με 3 και στην τελευταία η Γεωργία με 1 βαθμό, αυτόν που πήρε απέναντι στην εθνική μας ομάδα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.