Ειρήνη Κολλιδά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με τον σύντροφο της
Η Ειρήνη Κολλιδά έχει επέτειο με τον σύντροφο της
Ερωτευμένη στο φουλ είναι το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Κολλιδά.
Μάλιστα σήμερα η Ειρήνη Κολλιδά που έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει επέτειο με τον καλό της που δεν είναι γνωστό το όνομα του.
Φυσικά Ειρήνη Κολλιδά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία για τον ένα χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της.
«1 year. 12 months. 52 weeks. 365 days. 8760 hours. 525.600 minutes. 315.36.000 seconds», έγραψε η Ειρήνη Κολλιδά.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ειρήνης Κολλιδά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
- ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Καμία εμπιστοσύνη και καμία συναίνεση με την κυβέρνηση των σκανδάλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)



























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442