Η επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως είναι γεγονός, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» τα βρήκαν σε όλα με τη Μπαρτσελόνα και ο 30χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, οι «μπλαουγκράνα» δέχθηκαν να παραχωρήσουν τον Γάλλο με τη μορφή δανεισμού στους πρωτευουσιάνους, ενώ στο συμβόλαιο του παίκτη θα υπάρχει και οψιόν η οποία ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Οι Καταλανοί έψαχναν τρόπο να παραχωρήσουν τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο, με την υπόθεση όμως να μην προχωρά όπως θα ήθελαν οι δύο πλευρές. Ωστόσο φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και ο παίκτης θα αγωνιστεί ξανά στο «Wanda Metropolitano».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα είχε αποκτήσει τον Γάλλο δίνοντας στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τώρα είναι πιθανό να τον πουλήσουν με μόλις 40 εκατομμύρια.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.