Ο πρώτος γύρος του US Open κρύβει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει το πρώην νούμερο ένα του κόσμου, Άντι Μάρεϊ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει το βράδυ και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το τενιστικό κοινό. Ο Μάρκος Παγδατής μίλησε στο SkySports για την κόντρα του Έλληνα με τον Βρετανό και τόνισε πως μπορεί ο Τσιτσιπάς να είναι καλύτερος αλλά ο Μάρεϊ δεν έχει κάτι να χάσει από το παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε στο αγγλικό μέσο:
«Πιστεύω, πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη μέρα που θα βρεθεί ο Μάρεϊ. Όταν ο Άντι μπαίνει στο Arthur Ashe, έχει τη θετική ενέργεια που πηγάζει από τις προηγούμενες επιτυχίες του στο τουρνουά.
Ο Τσιτσιπάς είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι καλύτερος τενίστας αυτή τη στιγμή από τον Μάρεϊ, όμως ο Άντι, είναι η αλήθεια, πως δεν έχει να χάσει κάτι από το ματς.
Πιστεύω πως πρέπει να μπει στο court και να απολαύσει τον αγώνα. Όσο έχει θετική ενέργεια, μπορεί να γίνει απειλητικός.
Καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό δεν απολαμβάνει τόσο πολύ το τένις του και θα είναι πολύ σημαντικό αν βρει λίγο από τον καλό του εαυτό στον συγκεκριμένο αγώνα.
Πρέπει να παίξει πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά από ότι κάνει συνήθως. Δεν πρέπει να κάτσει μακριά πίσω από τη βασική γραμμή και απλά να περνάει μπάλες, γιατί θα τιμωρηθεί.
Ειδικά στο 2ο σερβίς του Στέφανου, πρέπει να κάνει το βήμα μπροστά και να επιτίθεται σε κάθε του ευκαιρία. Αν βρει το κομμάτι των επιστροφών, τότε θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των play offs της Super League που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή - Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα, με Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ