Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.
Ο καλλιτέχνης ξέσπασε για τις «χαζομάρες» που ακούγονται ότι «δεν υπάρχει κοροναϊός», αλλά και για τις καταστροφικές πυρκαγιές της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not», αναφέρθηκε αρχικά στις φωτιές, λέγοντας ότι οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές.
«Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη», είπε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην πανδημία, λέγοντας ότι ο ιός αυτός έχει μπει στη ζωή μας και «δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες» ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει την όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι. Αυτά είναι αστεία πράγματα και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία», είπε για να προσθέσει στη συνέχεια: «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας