Στην τσιμπίδα της Εφορίας πασίγνωστος τραγουδιστής – Δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του
Μπορεί να είναι αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου και πασίγνωστος τραγουδιστής, ωστόσο από τη στιγμή που το σύστημα της Εφορίας τον εντόπισε ως φοροφυγά... η ΑΑΔΕ πήρε το όπλο της
Στα δίχτυα της Εφορίας πιάστηκε κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής που είδε όλους τους λογαριασμούς του να δεσμεύονται, αφού εξετάζεται και ως ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Μπορεί να είναι αστέρι του ελληνικού πενταγράμμου και πασίγνωστος τραγουδιστής, ωστόσο από τη στιγμή που το σύστημα της Εφορίας τον εντόπισε ως φοροφυγά… η ΑΑΔΕ πήρε το όπλο της.

Ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Με εντολή εισαγγελέα, όπως αναφέρει το nassosblog, προχωρά στο ξεσκόνισμα όλων των εισοδημάτων του εν λόγω αοιδού, δεσμεύοντας τους προσωπικούς, αλλά και τους εταιρικούς λογαριασμούς του.
Η υπόθεση δε είναι σοβαρή, αφού ο τραγουδιστής εξετάζεται και ως ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με την σχετική κλήση να φτάνει στο σπίτι του.
Αν ο δικαστικός κλητήρας που του παρέδωσε την κλήση ζήτησε και αυτόγραφο δεν έχει γίνει γνωστό.
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442