Πολλοί αστέρες του τένις ευχήθηκαν στον Ρότζερ Φέντερερ μέσω βίντεο για τα 40α γενέθλια του που γιόρτασε την Κυριακή (8/8).
Τα λόγια του Νόβακ Τζόκοβιτς ξεχώρισαν, με τον Σέρβο να μιλάει με τα καλύτερο λόγια για τον Ελβετό.
«Ακόμα συνεχίζεις να μας εμπνέεις και να θριαμβεύεις στo γήπεδο, κάτι που δίνει έμπνευση σε όλους μας.
Είναι μεγάλη τιμή να μοιράζομαι το court και το tour μαζί σου τα τελευταία 15 χρόνια.
Ελπίζω πως θα συνεχίσεις να αγωνίζεσαι. Εννοείται πως το άθλημα σε χρειάζεται! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες, σ’ ευχαριστώ που μας έδειξες πως ακόμα και σ’ αυτή την ηλικία μπορείς να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο.
Σου εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία σε εσένα και στους κοντινούς ανθρώπους, σ’ ευχαριστώ για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.