Ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων της Εύβοιας, με τους «ερυθρόλευκους να δείχνουν για πολλοστή φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την αλληλεγγύη τους σε όσους το έχουν ανάγκη.
Χθες Παρασκευή (6/8) το πούλμαν του Ολυμπιακού, μαζί με την αστυνομία και δύο νταλίκες, αναχώρησαν από το «Γ. Καραϊσκάκης», με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, για το Μαντούδι, για να παραδώσουν εφόδια στους πυρόπληκτους.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν σήμερα Σάββατο (7/8) βίντεο με την αποστολή αλληλεγγύης στο Μαντούδι Ευβοίας, ενώ έκαναν και σχετική ανάρτηση.
«Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές στην Εύβοια, στέλνοντας αποστολή αλληλεγγύης στο Μαντούδι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση των «ερυθρόλευκων».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.