Κατρίνα Τσάνταλη – Καταστράφηκε από τη φωτιά το καταφύγιο ζώων στο Πολυδένδρι
Με μία συγκινητική ανάρτηση η Κατρίνα Τσάνταλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τη φωτιά που ξέσπασε στην Αττική και κατέστρεψε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει
Η φωτιά που δοκιμάζει από χθες την Αττική, κατέστρεψε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων που είχε δημιουργήσει η Κατρίνα Τσάνταλη στο Πολυδένδρι.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Κατρίνα Τσάνταλη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι η πυρκαγιά έκαψε το καταφύγιο ζώων «A Little Shelter», ενώ η ίδια υποσχέθηκε ότι θα το φτιάξει ξανά.
Η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας με την έντονη φιλοζωική δράση είχε φτιάξει αυτόν το χώρο φιλοξενίας αδέσποτων στο Πολυδένδρι, μια περιοχή που κάηκε από τη φωτιά.
«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη.
Κατρίνα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατρίνα Τσάνταλη.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagam, η Κατρίνα Τσάνταλη:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.