Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η 17χρονη Αμερικανίδα Τζέικομπι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα 100μ. πρόσθιο
Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο κατέληξε στα χέρια της 17χρονης Λίντια Τζέικομπι, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Σε αμερικανικά χέρια παρέμεινε ο Ολυμπιακός τίτλος στα 100μ. πρόσθιο γυναικών. Όχι όμως σε αυτά της Λίλι Κινγκ, αλλά στη 17χρονη Λίντια Τζέικομπι, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και πήρε την πρώτη θέση με 1:04.95.
Η Νοτιοαφρικανή Τατιάνα Σενμέικερ εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο με 1:05.22, αφήνοντας τρίτη (1:05.54) την Κινγκ, που ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγωνίσματος τα τελευταία πέντε χρόνια.
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 100μ. πρόσθιο γυναικών:
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.