Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Ανοίγει διάλογο για το Κλίμα

ΚΙΝΑΛ: Ανοίγει διάλογο για το Κλίμα

«Στόχος είναι να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις πολιτικές του Πρασίνου Κοινωνικού Συμβολαίου

Στην έναρξη ενός μόνιμου διαλόγου όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με τους Σοσιαλιστές και τους Πράσινους, συμφώνησαν η Φώφη Γεννηματά και αντιπροσωπεία του κόμματος Πρασίνων, σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή. Όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά Σοσιαλιστές και Πράσινοι συζητούν για να διαμορφώσουν μια νέα ατζέντα, για την πράσινη ανάπτυξη και την δίκαιη κατανομή του οφέλους της.

«Είναι ώρα και στην Ελλάδα αυτός ο διάλογος να ενισχυθεί. Το ξεκινήσαμε σήμερα με τους εκπροσώπους των Πράσινων. Θα τον συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις της πολιτικής οικολογίας», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Πρόσθεσε ότι «στόχος είναι να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις πολιτικές του Πρασίνου Κοινωνικού Συμβολαίου, της γνήσια προοδευτικής πολιτικής που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Συμπλήρωσε ότι μπροστά στην κλιματική κρίση η Ευρώπη προχωρεί σήμερα σε ένα νέο πακέτο πολιτικών κι αυτό μπορούν να εγγυηθούν μόνο οι γνήσια προοδευτικές δυνάμεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024