Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τις καταγγελίες Παναγιωτόπουλου

ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για τις καταγγελίες Παναγιωτόπουλου

«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη δήλωση του Τ. Παναγιωτόπουλου ότι «υπήρξε μια πίεση από πολλά ΜΜΕ και από ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να δοθεί η εικόνα ότι ξεμπερδέψαμε από τον κοροναϊό».

Εξηγήσεις ζητάει από την κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις του επιδημιολόγου και μέλους της Επιτροπής Τάκη Παναγιωτόπουλου ότι υπήρξαν πιέσεις προς την Επιτροπή να σταλεί το μήνυμα ότι ξεμπερδέψαμε με τον κοροναϊό.

Δημιουργούν σοβαρό ζήτημα

«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ και υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις».

Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε ότι «υπήρξε μια πίεση από πολλά μέσα ενημέρωσης και από ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να δοθεί η εικόνα ότι ξεμπερδέψαμε από τον κοροναϊό. Αυτό ήταν μέγα λάθος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

«Οι δηλώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου μέλους της επιτροπής επιστημόνων, δημιουργούν σοβαρό ζήτημα για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας.

»Αναδεικνύουν τις ανεύθυνες προσπάθειες της Κυβέρνησης, να εμφανίσει ότι η πανδημία τελείωσε, ωραιοποιώντας την κατάσταση, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

»Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Μόνη λύση είναι η ενίσχυση του εμβολιασμού και ο έλεγχος εφαρμογής των μέτρων προστασίας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024