Είτε ως υποψήφια νύφη, είτε ως οικιακή βοηθός, απατεώνισσα κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 3.600 ευρώ από τα θύματά της.
Ο λόγος για μια ημεδαπή, η οποία είχε «χτυπήσει» 3 φορές εξαπατώντας τα θύματά της τον Ιανουάριο, ωστόσο η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα από την Αστυνομία.
Στην μία περίπτωση στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων κατάφερε να εξαπατήσει ηλικιωμένο που μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ζητούσε οικιακή βοηθό.
Η γυναίκα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ηλικιωμένο και παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.
Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η ίδια, βρίσκεται «πίσω» από δύο ακόμα περιπτώσεις απάτης: στη μια άνδρας ζητούσε σύντροφο και στην άλλη οικιακή βοηθό, αποσπώντας συνολικά 2.000 ακόμα ευρώ από τα θύματά της.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας