Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της Σουηδίας με την Ουκρανία, που πραγματοποιείται στην Γλασκώβη, για τους «16» του Euro 2020, με την ομάδα του Αντρέι Σεφτσέσνκο να ανοίγει το σκορ στο 27’ και τους Σκανδιναβούς να ισοφαρίζουν στο 43’.
Ο Γιαρμολένκο έδωσε με «μαγικό» τρόπο την μπάλα στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Ολεξάντερ Ζιτσένκο και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ολσεν για το 1-0.
Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’, όμως, οι Σουηδοί ισοφάρισαν με τον Φόρσμπεργκ. Ο άσος της Λειψίας σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Ζαμπάρνι, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Μπούστσαν, ο οποίος έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμα του από τον σύλλογο σε συνέντευξή του, κατακρίνοντας όσους το αμφισβητούν.