«Χείμαρρος» ήταν σε δηλώσεις της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».
Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας δεν έχει κόντρα με την άλλοτε συμπαίκτριά της, ωστόσο δεν θέλει ούτε να τη δει και ούτε να μιλήσουν. «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Πρέπει να το συλλαβίσω; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, υπάρχει μια εμπάθεια. Με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία. Όχι φυσικά δεν χαιρετηθήκαμε και δεν μιλήσαμε», είπε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας