Μετά το Survivor, σειρά έχει…. το Bachelor για τον Αλέξη Παππά.
Ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε το τρίτο κατά σειρά reality project με το οποίο εμπλέκεται, πρωταγωνιστώντας αυτή τη φορά τον πολυπόθητο γαμπρό στο reality του Alpha.
Μάλιστα, η Έλενα Πολύκάρπου στο «Ευτυχείτε» ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς έχει μπει σε γυρίσματα και μάλιστα έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο ραντεβού με μία από τις συμμετέχουσες στο reality.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας