Μαριέττα Γιαννάκου: Στο νοσοκομείο η πρώην υπουργός
Οι γιατροί έχουν ήδη προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας της κ. Γιαννάκου
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Μαριέττα Γιαννάκου, καθώς αισθάνθηκε δύσπνοια. Η πρώην υπουργός βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr, η κ. Γιαννάκου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου στις 10 το βράδυ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί έχουν ήδη προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας της κ. Γιαννάκου και το πιο πιθανό είναι να γίνει εισαγωγή ώστε να λάβει φαρμακευτική αγωγή και να παρακολουθήσουν την πορεία της.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της πρώην υπουργού.
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)



























![Βίντεο: Η Σούδα στο επίκεντρο της κρίσης ΗΠΑ-Ιράν – Γεμάτη F-35 και F-22 η αμερικανική βάση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/FotoJet-1-12-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442