Φανερά συγκινημένος ήταν ο Σέρχιο Ράμος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και τόνισε ότι δεν ήταν έτοιμος να πει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αποχαιρετήσω τη Ρεάλ. Ήρθα σαν παιδί, στα 19 μου. Ευχαριστώ την ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους οπαδούς. Ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για όλα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.
Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου έφτασε στο τέλος του. Ποτέ και τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό. Θέλω να συνεχίσω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσθέσω στο παλμαρέ μου μερικούς ακόμη τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός και έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους. Δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν αφού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην ομάδα»
«Υπήρξες σημείο αναφοράς για τους οπαδούς μας και ένας θρύλος της ομάδας. Έγινες θρύλος της ομάδας και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που είδαν οι θαυμαστές αυτού του αθλήματος», είπε από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.
? Ému aux larmes, Sergio Ramos fait ses adieux au Real Madrid. La fin d’une époque à la Maison Blanche. pic.twitter.com/aJJ89v0iXP
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.