Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο: «Ο Μήτογλου θα καλύψει το κενό στη θέση 3»

Πιτίνο: «Ο Μήτογλου θα καλύψει το κενό στη θέση 3»

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και στο πως η Εθνική ομάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα

Οι τραυματισμοί και ο τρόπος με τον οποίο θα τους καλύψει απασχόλησαν τον Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της media day της Εθνικής ομάδας εν όψει του τουρνουά «Ακρόπολις».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός:

«Είχαμε κάποια θέματα, κάποιους τραυματισμούς, κάτι με το πότε τελείωσε το πρωτάθλημα. Είναι καταπληκτικά να δουλεύεις με όλα αυτά τα παιδιά, τον Χάρη, τον Ντίνο, τον… Μπραντ Πιτ (αναφερόμενος στον Γιώργο Πρίντεζη) και πιστεύω πως θα έχουμε μια καταπληκτική συνέχεια τώρα με το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank».

Ο Παπαπέτρου δεν θα είναι μαζί μας. Το πρόβλημα στο γόνατο δεν του επιτρέπει να μας βοηθήσει. Ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι μαζί μας αν προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο τρόπος για να καλυφθεί το κενό, γιατί είναι παίκτες που θα έπαιζε πολλά λεπτά για εμάς, είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος θα μεταφερθεί στη θέση τρία. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, όχι σαν τον Παπαπέτρου, άλλα πράγματα, είναι ψηλός, μπορεί να ποστάρει, μπορεί να κόψει και μαζί με τον Χάρη να καλύψει τη θέση τρία που έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και αμυντικά και επιθετικά μέχρι στιγμής. Ο Ντίνος θα παίξει και στο ‘4’, ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) θέλει να παίξει σε όλο το ματς, γι’ αυτό πήγα τον Ντίνο στο ‘3’ (γέλια).

Ο Σπανούλης προληπτικά έχουμε αποφασίσει να τον προστατεύσουμε λόγω ενός μικρού τραβήγματος στην γάμπα. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά είπαμε να μην πάρουμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες. Ο Βασίλης ήρθε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είχε μια πάρα πολύ καλή εβδομάδα δείχνοντας τι μπορεί να προσφέρει. Γνωρίζω πολύ καλά τι μπορώ να πάρω από τον Βασίλη. Έχουμε τον Πρίντεζη που έχει κάνει καταπληκτικές προπονήσεις, έχουμε δώσει έμφαση στο να σουτάρει από μακριά. Είναι καταπληκτικός παίκτης, πανέξυπνος, αλλά και άνθρωπος, με άριστα το 10 είναι στο 11. Μαζί με τον Ντίνο, τον Παπαγιάννη και τον Σλούκα, τα πιο έμπειρα παιδιά, σιγά-σιγά κάνουν πολύ καλές προπονήσεις και είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Καλάθης θα κάνει κάποιες προπονήσεις μαζί μας μετά το τουρνουά, πριν φύγουμε.

Το ταξίδι στη Βικτώρια θα είναι δύσκολο. Ξεκινάμε στις 5:45 με μια πτήση, μετά έχουμε τρεις ώρες αναμονή, μετά άλλες δέκα ώρες ταξίδι και τέλος παίρνουμε ένα φέρι μπόουτ. Μετά θα αυτοκτονήσουμε (γέλια).

Όλα αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά από τις ηλικίες 17-22 δεν βλέπω πολλά ταλέντα κι αυτό με ανησυχεί για το μέλλον. Δεν ξέρω τον λόγο. Κοιτάζουμε κάποια νεαρά παιδιά, τα οποία δεν θα είναι οπωσδήποτε στη δωδεκάδα. Θα μιλήσω με τα πιο έμπειρα παιδιά για να δούμε ποιοι θα πλαισιώσουν την ομάδα. Θα πάρουμε μαζί μας όχι απαραίτητα τους πιο ταλαντούχους παίκτες, αλλά αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα και θέλουν να κερδίσουν περισσότερο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024