Αν κάποιος παρακολουθεί το blog, θα έχει διαβάσει αρκετές φορές ότι ο Ολυμπιακός κάνει πλάκα στην Ελλάδα γιατί λειτουργεί με ποδοσφαιρική λογική.
Και δεν πρέπει να αλλάξει ποτέ πολιτική, γιατί τα καλύτερα θα έρθουν, με μαθηματική ακρίβεια.
Το τελευταίο διάστημα θα έχετε διαβάσει αρκετά ονόματα και στο μυαλό σας θα φτιάχνετε τις ιδανικές ενδεκάδες, για ένα Θρύλο που θα σαρώσει και πάλι τα πάντα στο διάβα του.
Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με τα εξτρέμ, τους χαφ, το τι θα συμβεί στην άμυνα, το σύστημα που θα χρησιμοποιεί περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς, στη νέα χρονιά.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.