Ευχάριστα τα νέα για τον 17χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» τις τελευταίες ημέρες.
Ο 17χρονος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ελπίδας Ταβιανάτου, διοικήτριας του νοσοκομείου COVID, αποσωληνώθηκε χθες το βράδυ.
«Η κατάσταση της υγείας του μαθητή είναι πολύ καλύτερη. Έχει αποσωληνωθεί από το βράδυ και είναι σε πάρα πολύ κατάσταση» διαβεβαίωσε η κ. Ταβιανάτου μέσω του ΑΝΤ1, μεταφέροντας τα νεότερα για τον 17χρονο.
Σύμφωνα με την ίδια, συνεχίζει να είναι υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς και εντός της ημέρας ή και αύριο μπορεί να μεταφερθεί σε απλή κλίνη COVID-19.
«Παρακολουθείται από τους γιατρούς, παίρνει πορεία προς τον θάλαμο. Αν θα είναι σήμερα ή αύριο θα μας το πουν οι γιατροί» επεσήμανε η διοικήτρια.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.