Οι… αεροπορικοί όροι Μητσοτάκη
Οι πλέον προσεκτικοί παρατηρητές σίγουρα θα πρόσεξαν αεροπορικούς όρους στην ομιλία του. Ωσάν να την έγραψε πιλότος
Δεν ξέρω αν προσέξατε την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τα 14 περιφερειακά μας αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport.
Οι πλέον προσεκτικοί παρατηρητές σίγουρα θα πρόσεξαν αεροπορικούς όρους στην ομιλία του. Ωσάν να την έγραψε πιλότος.
Και τούτο επειδή ο πρωθυπουργός θέλοντας να υπογραμμίσει τις δυσκολίες που πέρασε η επένδυση αυτή έκανε λόγο για…«αναταράξεις, για καταιγίδες, αλλά και κενά αέρος που κτύπησαν το ταξίδι αυτού του έργου».
Τι περισσότερο δηλαδή, λέει ένας πιλότος στην επιβίβαση μιας πτήσης για τη Θεσσαλονίκη πέραν του «προσδεθείτε και μην καπνίζετε;».
Στη συγκεκριμένη ομιλία ξεχώρισα και την ειδική αναφορά που έκανε ο πρωθυπουργός προς τον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να μην βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη (τις προσκλήσεις έμαθα τις έστειλε η Fraport), αλλά ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την προσφορά του για τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην κατασκευή του έργου.
Πηγή: Βηματοδότης
- «Αντί-γονοι»: Έρχονται για 3 Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Θέατρο Ροές
- Βενεζουέλα: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Καράκας
- Αρκάς: Κλασικό debate και η καλημέρα του Σαββάτου
- Φωτορεπόρτερ από το Ελ Σαλβαδόρ συνελήφθη στην Ισπανία την ώρα που υπέβαλε αίτηση για άσυλο
- Βγες έξω: Η άσκηση στη φύση κάνει καλό
- Κώστας Παπανικολάου: «Το 10-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό, αλλά…»
- Ενισχύεται η παρουσία των γυναικών στο ναυτικό επάγγελμα
- Στην κόψη του ξυραφιού: Η Ουκρανία μεταξύ «προβοκάτσιας» και ειρήνης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442