Παναθηναϊκός: Ύστερα από οκτώ χρόνια απέλυσε δύο προπονητές μέσα σε μία σεζόν
Ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι γύρισε οκτώ χρόνια πίσω, καθώς το 2013 ήταν η τελευταία φορά όπου είχε αλλάξει μέσα σε μία σεζόν τουλάχιστον δυο προπονητές
Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο με 1-0, καθώς απέτυχε να πετύχει το στόχο της επιστροφής στην Ευρώπη και της πρώτης τετράδας.
Οι Πράσινοι… μένουν Ελλάδα για τέταρτη σερί σεζόν, και όπως είναι λογικό ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με το ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος είναι ο δεύτερος που απολύεται μέσα στη χρονιά από το Τριφύλλι.
Το περασμένο φθινόπωρο ήταν ο Ντάνι Πογιάτος που είχε απολυθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ η αποχώρηση Μπόλονι γύρισε το σύλλογο οκτώ χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο 2013, όταν ήταν η τελευταία φορά όπου έδιωξε τουλάχιστον δύο προπονητές σε μία σεζόν.
Το 2013 ο Παναθηναϊκός είχε αλλάξει τέσσερις προπονητές, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποχωρεί το Νοέμβριο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να αναλαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ από εκεί και πέρα ήρθε ο Φάμπρι, που επίσης αποχώρησε, και ανέλαβε ο Βονόρτας, προτού πάρει τα ηνία του Τριφυλλιού ο Γιάννης Αναστασίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.