Άμεσες ήταν οι εξελίξεις με τον Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απώλεια της συμμετοχής στα προκριματικά του Conference League.
Παρότι η αρχική πρόθεση ήταν να ολοκληρωθούν τα Play Off και μετά να αποχωρήσει ο Ρουμάνος, τελικά το απόγευμα της Δευτέρας η κατάσταση άλλαξε άρδην.
Ο Μπόλονι μίλησε με ανθρώπους της διοίκησης του Τριφυλλιού και αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους, μετά και όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Κατά συνέπεια, ο Μπόλονι και ο άμεσος συνεργάτης του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, δεν θα βρίσκονται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη την Τετάρτη στο «Βικελίδης».
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη ως υπηρεσιακός, ενώ το ίδιο θα συμβεί την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πλέον, η επόμενη εκκρεμότητα αφορά τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Πιέρ Ντρεοσί, αφού σε πρώτη φάση δεν έφυγε μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει αρχίσει την προεργασία του για την αντικατάσταση του Μπόλονι, με το όνομα του Πολ Λε Γκεν να έχει περίοπτη θέση στη λίστα του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.