Φωτιά σε νταλίκα στην παλαιά Αθηνών-Κορίνθου: Διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα
Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα
Φωτιά σε νταλίκα που βρισκόταν εν κινήσει σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, λόγω εύφλεκτων υλικών που μετέφερε το όχημα σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις και τα φλεγόμενα αντικείμενα προκάλεσαν πολλές διάσπαρτες εστίες φωτιάς.
Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Ο οδηγός εγκατέλειψε έγκαιρα το όχημά.
Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και παραμείνει κλειστή μέχρι να θα καθαριστεί ο δρόμος από τα μεταλλικά αντικείμενα. Η φωτιά κατεσβέσθη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα.
Δείτε το βίντεο
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου
- Η Anthropic παραδέχεται ότι το νέο μοντέλο της είναι επικίνδυνο – Παγώνει το λανσάρισμα
- Επιτελικό ρουσφέτι
- Άννα Πρέλεβιτς: «Πριν μείνω τώρα έγκυος, είχα χάσει ένα μωρό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)








![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442