Θρίλερ εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί πάνω στο ελληνικό FIR με αεροσκάφος που είχε προορισμό το Ισραήλ, μετά από υποψία για αεροπειρατεία ή ύπαρξη βόμβας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το JFK της Νέας Υόρκης, με προορισμό το Ισραήλ, όταν πάνω από τη Μήλο και μετά από πληροφορίες ότι σε αυτό ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί βόμβα ή να εκτυλίσσεται αεροπειρατεία, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός συναγερμούς και δόθηκε εντολή από το ΝΑΤΟ για επιτήρηση.
Μόλις αυτό μπήκε σε ελληνικό FIR, περίπου στις 9 το πρωί, αμέσως απογειώθηκαν 4 ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Δύο F -16 από την 111 πτέρυγα μάχης στον Άραξο και ακόμα δυο από το Καστέλι. Τα δυο πρώτα το προσέγγισαν, μόλις αυτό μπήκε στο ελληνικό FIR, δυτικά της Κεφαλλονιάς, στο σημείο που τέμνονται τα FIR Αθήνας και Ρώμης και το συνόδευσαν μέχρι την Κρήτη. Εκεί το παρέλαβαν τα δυο F -16 από το Καστέλι μέχρι να βγει από το ελληνικό FIR.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί με ασφάλεια στο Ισραήλ
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας