Για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά και το αν συνεχίζουν να επικοινωνούν, απάντησε η Alessia στο Happy Day.
«Μίλησα με τον Αλέξη. Μιλήσαμε πολλές φορές με τον Αλέξη. Είναι χαρούμενος που θα έρθει στο Ντουμπάι πολύ σύντομα. Σκεφτόμαστε πως θα το οργανώσουμε. Είναι στιγμή να ξεκουραστεί λίγο. Ήταν πολύ επίπονο αυτό το παιχνίδι. Είχε έναν ρόλο να παίξει. Νομίζω πως είναι απαραίτητο να κάνει ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί. Για αυτό και δεν μιλάει πιθανότατα. Σέβομαι τις αποφάσεις του» είπε χαρακτηριστικά η Alessia στην κάμερα του Happy Day.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας