Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Καράβας είναι πολλά περισσότερα από ένα top model

Ο Γιώργος Καράβας είναι πολλά περισσότερα από ένα top model

Και μας καλεί να αγκαλιάσουμε τις δικές μας πολλαπλές ταυτότητες

Άνδρας top model. Μια ιδιότητα που αποτελεί ήδη σπάνιο τίτλο τιμής, ειδικά για τους άνδρες μοντέλα που ξεκινούν την καριέρα τους στη μικρή αγορά της Ελλάδας, και η οποία ωστόσο παραμένει πολύ περιορισμένη για να περιγράψει τον Γιώργο Καράβα.

Ο γοητευτικός Γιώργος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη φετινή του τηλεοπτική παρουσία, όμως ήταν ήδη πασίγνωστος στον διεθνή κόσμο της μόδας, έχοντας φωτογραφηθεί για τις μεγαλύτερες καμπάνιες και έχοντας περπατήσει στις σημαντικότερες πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών.

.

Ήδη γνωρίζαμε ότι παράλληλα με την επιτυχημένη του καριέρα, έχει δημιουργήσει και μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του.

Οι πολλαπλές πτυχές του Γιώργου Καράβα

Κι όμως, ο Γιώργος Καράβας μας συστήνεται εκ νέου, μέσα από μια νέα καμπάνια αποκαλύπτοντας ότι η προσωπικότητά του κρύβει πολλές ακόμη πτυχές.

Για παράδειγμα, εκείνη του επιχειρηματία, μιας και ο Γιώργος έχει σειρά ρούχων με την υπογραφή του. Αλλά και εκείνη του easy rider, του οδηγού μηχανής που αποζητά – και βρίσκει – χρόνο και χώρο για να εντάξει στη ζωή του την περιπέτεια.

Στη διάρκεια του βίντεο της καμπάνιας &more powered by glo, της οποίας και είναι ο mega ambassador, ο Γιώργος Καράβας αναρωτιέται ποιες λέξεις θα χρησιμοποιούσε ο ίδιος για να περιγράψει τον εαυτό του, λίγα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί στο catwalk.

Ποια ιδιότητα επικρατεί; Εκείνη του μοντέλου, εκείνη του παρουσιαστή, του δημιουργού ή του λάτρη της αδρεναλίνης; Καθώς ξεδιπλώνει μπροστά στον φακό τις ξεχωριστές πτυχές της προσωπικότητάς του, προσπαθεί να ανακαλύψει με ποια ταυτότητα θα πρέπει να μας συστηθεί.

Και καταλήγει στο σωστότερο συμπέρασμα: Γιατί να πρέπει, εντέλει, να διαλέξει; Ζούμε σε έναν κόσμο που μας ανοίγει αμέτρητες δυνατότητες και μας ωθεί να αναπτύξουμε αντιστοίχως πολλές διαστάσεις της προσωπικότητάς μας. Γιατί, λοιπόν, να επιλέγουμε να περιοριστούμε σε μια ταυτότητα όταν μπορούμε να είμαστε πολλά περισσότερα;

Ας ξεκινήσουμε το δικό μας ταξίδι

Και αυτό, τελικά, ισχύει για όλους μας. Ακόμη και αν η καθημερινότητά μας δεν είναι γεμάτη με φώτα – ενδεχομένως ούτε και με περιπέτεια – εξακολουθούμε να επιδεικνύουμε προσαρμοστικότητα, να εξελισσόμαστε διαρκώς και να εξερευνάμε νέα μονοπάτια.

.

Το στοίχημα είναι να τολμήσουμε να αγκαλιάσουμε το καθένα από αυτά. Να ρισκάρουμε και να συνδυάσουμε όλα όσα μας εκφράζουν. Να ζήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε και να μην αφήσουμε πίσω μας κανένα από τα στοιχεία που μας καθιστούν μοναδικούς.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς συμβιβασμούς. Χωρίς περιορισμούς. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο ως ένα ατέλειωτο φάσμα δυνατοτήτων. Μπορούμε να επιλέξουμε να ζήσουμε το ταξίδι μας επάνω στη γη με ενέργεια, με ρίσκο και με πάθος. Και να γεμίσουμε εμπειρίες, όπως ο Γιώργος.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως είναι αλήθεια: Τίποτα σημαντικό δεν ξεκινά από το comfort zone μας. Είναι στο χέρι μας να δώσουμε νόημα και συνέπεια στη ζωή μας.

Να γίνουμε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024