Κρήτη : Το τροχαίο δεν ήταν τροχαίο – Προσπάθησε να τον σκοτώσει
Όλα είχαν γίνει μέρα-μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο στα Χανιά
Απρόσμενη τροπή πήρε η έρευνα της Τροχαίας για την εξιχνίαση ενός τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός νεαρού στα Χανιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Το τροχαίο είχε γίνει μέρα-μεσημέρι, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως, ο υπαίτιος οδηγός τον είχε εγκαταλείψει αβοήθητο και είχε εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι άνδρες της Τροχαίας μετά από έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός του τραυματία και είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η κατηγορία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
- Καιρός: Στο «ψυγείο» η Βόρεια Ελλάδα – Με καθυστέρηση χτύπησε το κουδούνι σε σχολεία λόγω χαμηλών θερμοκρασιών
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία ζητούν οι παθολόγοι
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442