Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα : Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα  και σκότωσε 61χρονη γυναίκα - Εντοπίστηκε ένα μήνα μετά

Καβάλα : Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε 61χρονη γυναίκα – Εντοπίστηκε ένα μήνα μετά

Εντοπίστηκε ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε μία 61χρονη γυναίκα. Ο 44χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Η 61χρονη γυναίκα είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένη στον δρόμο.

Το τροχαίο συνέβη το πρωί της 13ης Μαρτίου, όταν διερχόμενοι βρήκαν την 61χρονη εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα. Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να συνέλθει και κατέληξε στις 26 Μαρτίου. Οι συγγενείς της δώρισαν τα όργανά της. Ένα μήνα μετά η Τροχαία Καβάλας κατάφερε, όπως όλα δείχνουν , να διαλευκάνει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ψηφιακή επεξεργασία μιας εικόνας από κάμερα ασφαλείας οδήγησε τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση του 44χρονου, αναβάτη μηχανής μεγάλου κυβισμού, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας. Για ένα μήνα οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δεκάδες μαρτυρίες και εξέτασαν το υλικό που είχαν συγκεντρώσει από τις κάμερες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οι κακώσεις που έφερε η 61χρονη έδειχναν ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα τροχαίου και οι Αρχές της πόλης προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να εντοπίσουν τον δράστη.

Ο 44χρονος, εις βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία που έχει ήδη διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, φέρεται να ομολόγησε στις αρχές ενώ δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία αυτοφώρου.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024