Δολοφονία Καραϊβάζ : Τα τρίτο πρόσωπο και το μυστήριο της μαύρης μηχανής
Το μυστήριο με το σκούτερ, τα 60 ανεξιχνίαστα «συμβόλαια θανάτου», ο κύκλος των 25 εκτελεστών και ο φόβος για κλιμάκωση των επιθέσεων από το οργανωμένο έγκλημα
Πρόκειται για μία εγκληματική ενέργεια που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.
Επίσης έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στις αρχές ασφαλείας για ενδεχόμενη κλιμάκωση της δράσης των ποινικών, οι οποίοι όπως απεδείχθη με εκκωφαντικό τρόπο την Παρασκευή δεν αρκούνται πλέον στα «συμβόλαια θανάτου» σε αντιπάλους τους στον κόσμο της νύχτας αλλά πλέον δεν διστάζουν να προχωρούν και στη στοχοποίηση εκπροσώπου των ΜΜΕ.
Αυτό που τρομάζει περισσότερο είναι μια πιθανή αποθράσυνση παραβατικών ομάδων – σε περίπτωση που δεν εξιχνιασθεί σύντομα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – με διεύρυνση των εγκληματικών ενεργειών και σε άλλους στόχους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δημοσιογραφικούς, επιχειρηματικούς κ.λπ.), στοχεύσεις που δεν είχαν τολμήσει μέχρι τώρα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας