Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου : «Αν δεν έχεις πλάτες και δεν γλείφεις το πληρώνεις ακριβά»

Μαρία Κορινθίου : «Αν δεν έχεις πλάτες και δεν γλείφεις το πληρώνεις ακριβά»

«Ποτέ δεν έκανα δουλειά μόνο για τα χρήματα. Αν θεωρούσα πως έκανα κάτι λάθος τότε “έλεγα δεν με αντιπροσωπεύει” και έφευγα.  Δεν έχω κάνει τίποτα για τα χρήματα. Θα μπορούσα να έχω κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα»

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε η Μαρία Κορινθίου και αναφέρθηκε στις live streaming παραστάσεις, στην οικογένειά της και στο τίμημα της ομορφιάς.

«Φυσικά και μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο η ομορφιά. Ίσως ποτέ δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Όταν πριν από χρόνια έλεγαν “πάλι την Κορινθίου την πολεμούν”, σε πληροφορώ πως όταν λειτουργείς σαν μονάδα σε αυτόν τον χώρο, από τα 24 σου ερχόμενη από την Αμερική εδώ, και δεν σε βοηθά κανείς, αν δεν έχεις πλάτες, δεν γλείφεις και δεν είσαι σε κλίκες το πληρώνεις ακριβά το τίμημα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως καταλαβαίνει τους συναδέλφους της που κάνουν live streaming παραστάσεις για βιοποριστικούς λόγους, αλλά εκείνη αρνήθηκε να το κάνει στην περίπτωση της παράστασης Jordan.

«Ποτέ δεν έκανα δουλειά μόνο για τα χρήματα. Αν θεωρούσα πως έκανα κάτι λάθος τότε “έλεγα δεν με αντιπροσωπεύει” και έφευγα.  Δεν έχω κάνει τίποτα για τα χρήματα. Θα μπορούσα να έχω κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα» συνέχισε.

Για το κυνηγητό από τον Γιάννη Αϊβάζη είπε: « Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για τον Γιάννη. Εγώ ήμουν πιο…  δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024