Η Φαίη Σκορδά πέταξε ωστόσο «βόμβα», καθώς αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την παραγωγή ώστε να γίνει αγρότισσα.
«Τα κορίτσια μπαίνουν σίγουρα. Εγώ έχω μια δική μου πληροφορία, δεν είναι όμως σίγουρο. Πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπάρχει περίπτωση να γίνει αγρότισσα και να μπει στη Φάρμα. Εγώ χθες έκανα το τηλεφώνημά μου. Δε μίλησα με την Αλεξάνδρα, μίλησα με άτομο του περιβάλλοντός της. Μου είπε πως την Κυριακή μπορεί να μπει μέσα» είπε η Φαίη Σκορδά.
Εμείς μιλήσαμε με άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος και μας επιβεβαίωσε την είδηση. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι η καυτή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στο ριάλιτι και η συνέχει επί της οθόνης….
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας