Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Η σημαντική αλλαγή που θα φέρει τα πάνω - κάτω

Survivor : Η σημαντική αλλαγή που θα φέρει τα πάνω – κάτω

Μετά την πολυαναμενόμενη «Ένωση» των δυο ομάδων του Survivor, μια ακόμη αλλαγή πρόκειται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η οποία πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι

Μετά την πολυαναμενόμενη «Ένωση» των δυο ομάδων του Survivor, μια ακόμη αλλαγή πρόκειται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η οποία πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε» της Παρασκευής, δυο εβδομάδες μετά το Πάσχα, τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά και ως εκ τούτου, ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του, με τις πιο πιθανές ημερομηνίες για να συμβεί αυτό να είναι είτε η 9η είτε η 16η Μαΐου.

Άγριος καβγάς με ύβρεις μεταξύ Νικολέτας και Μαριάνθης

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο τελευταίο επεισόδιο μεταξύ της Μαριάνθης και της Νικολέτας, με τις δύο κοπέλες της κόκκινης ομάδας να έρχονται σχεδόν στα χέρια.

Ενώ οι παίκτες προετοιμάζονταν για τον αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν τα ματσαρίσματα, ξαφνικά τα ουρλιαχτά και οι βαριές εκφράσεις των δύο γυναικών βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Νικολέτα σχολίασε στους άλλους παίκτες τον τρόπο που η Μαριάνθη μιλά μπροστά στις κάμερες, με τη δεύτερη να γίνεται έξαλλη και να ωρύεται γεμάτη αγανάκτηση.

«Καθόμουν μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κομπλάρω μπροστά στις κάμερες, γιατί είναι η πρώτη φορά που βγαίνω. Γραμμένη σε έχω και σένα και όλους σας. Και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Είμαι περήφανη για αυτό που είμαι», δήλωσε η Μαριάνθη.

Μάλιστα, η υποπλοίαρχος σχολίασε στη συμπαίκτριά της «βρες πρώτα τον στόχο και μετά χόρεψε».

Από την άλλη πλευρά η Νικολέτα απαντούσε ειρωνικά στην Μαριάνθη που είχε κοκκινήσει από τα νεύρα της, αναφέροντας άλλοτε με ύφος ότι «είναι ντόμπρα η κοπέλα» και άλλοτε απαντώντας «ηρέμησε κουκλίτσα μου», κάνοντας την συμπαίκτριά της να θυμώνει ακόμη περισσότερο.

Η βαριά κουβέντα της Νικολέτας

Από την προσοχή των τηλεθεατών δεν διέφυγε μια ατάκα – «φαρμάκι» της Νικολέτας.

Όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, στο 0.32,’ η Νικολέττα ακούγεται να λέει: «Δώστε της ένα *μπιπ* της κοπέλας να ηρεμήσει».

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η νεαρή είχε πει βαριά κουβέντα στη Μαριάνθη, ενώ άλλοι πιο ψύχραιμοι θεώρησαν ότι απλά ανέφερε γνωστό ηρεμιστικό φάρμακο και η παραγωγή το απέκρυψε για λόγους διαφήμισης.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024