Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η Άννα Μαρία ρίχνει τα «βέλη» της σε μισογύνηδες και σεξιστές

Survivor: Η Άννα Μαρία ρίχνει τα «βέλη» της σε μισογύνηδες και σεξιστές

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μετά από την αποχώρησή της από το Survivor η Άννα Μαρία Βέλλη απαντά αποστομωτικά στους haters της

Λίγο μετά από την αποχώρησή της από το Survivor και την επεισοδιακή επιστροφή της στην Ελλάδα, η Άννα Μαρία Βέλλη, επέστρεψε στον κόσμο των social media που τόσο αγαπά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ λίγες μέρες πριν είχε ποστάρει στο Instagram.

Στην ανάρτησή της η πρώην παίκτρια του Survivor απαντά σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από τους haters της κάνοντας λόγο για «ένα συρφετό μισογυνισμού και συγκαλυμμένου σεξισμού» ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν και στάθηκαν στο πλάι της, ακόμα κι από απόσταση.

Συγκεκριμένα γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη:

«Όλο το survivor όπως το βίωσα εγώ, αυτή η φωτογραφία.

Ναι το survivor στο τέλος της μέρας είναι ένα παιχνίδι. Ναι η πείνα και ο εγκλεισμός είναι σοκαριστικό ποσο μπορεί να κάνει την τρίχα τριχιά. Όμως πίστευα πάντα και εξακολουθώ να πιστεύω πως αν είσαι ακέραιος στις απόψεις σου κανενα παιχνίδι και καμία πείνα δεν μπορεί να σε αλλάξει.

Γιαυτο και πάνω από κάθε παιχνίδι βάζω τους φίλους μου, εκείνους που μου στάθηκαν όταν έπεφτα, εκείνους που μου δώσανε μπουκιά από το φαγητό τους που,εδώ που τα λέμε, δεν ήταν πολύ.

Εκείνους που όταν όλοι οι άλλοι θεωρούσαν πως οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε και πολλά , υποστήριζαν την θέση μου με νυχια και με δόντια.

Εκείνους που μέσα σε ενα συρφετό μισογυνισμού και συγκαλυμμένου σεξισμού στάθηκαν ισάξια απέναντι μου, εκείνους που δεν φοβήθηκαν να κλάψουν επειδή «οι άντρες δεν κλαίνε» , εκείνους που δεν φοβήθηκαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν επειδή έχουν μάθει να αγαπάνε και έχουν πάρει αγάπη και είναι ικανοί να την δώσουν πίσω.

Παιχνίδι είναι τα αγωνίσματα. Η φιλία όμως είναι πάνω από κάθε παιχνίδι.
Συγγνώμη που μακρηγόρησα.

Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ και για όλα τα κακα μηνύματα, κάποια με κάνουν καλύτερη. Σημασία έχουν οι δικοί μας άνθρωποι.αυτοί που μας ξερουν. Αυτοί που μας στηρίζουν με τα λάθη μας και τα σωστά μας. Κρατάω την εμπειρία, τους δυο φίλους μου, το αίσθημα της πείνας, τα γέλια, τα κλάματα. Δεν μετανιώνω τίποτα και θα το ξανά έκανα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Υγ. Συγγνώμη που δεν γύρισα την μπιφτεκα για να πάω πιο μακριά I regret nothing

Υγ2. ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Facebook

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024