Ξανά μπροστά στο σκορ η Εθνική Ελλάδος. Σκόρερ και πάλι ο Βαγγέλης Παυλίδης που έγραψε το 2-1 και έδωσε και πάλι κεφάλι στην Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Ονδούρα.
Δημιουργός του τέρματος, ο Γιώργος Μασούρας, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να βγάζει μία εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και τον σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ονδούρας με μία άψογη κεφαλιά και να γράφει το 2-1 στο 59ο λεπτό.
Δείτε το 2-1, αλλά και τα δύο προηγούμενα γκολ του αγώνα:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.