Ένας οργισμένος εργοδότης από την Τζότζια των ΗΠΑ φέρθηκε εκδικητικά σε πρώην εργαζόμενό του, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω «τοξικού περιβάλλοντος εργασίας».
Σύμφωνα με τη New York Post, o Αντρέας Φλάτεν παραιτήθηκε από τη δουλειά του στο συνεργείο αυτοκινήτων τον περασμένο Νοέμβριο.
Αφού μεσολάβησαν αρκετοί μήνες χωρίς να έχει λάβει τον τελευταίο του μισθό, ο παραιτηθείς υπάλληλος κίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να λάβει τα δεδουλευμένα του και επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία εργασίας της Τζόρτζια.
Τελικά στις 12 Μαρτίου, ο τελευταίος μισθός του ύψους 915 δολαρίων παραδόθηκε στην οικία του στην περιοχή Φαγιέτβιλ.
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο πρώην εργοδότης του Φλάτεν αποφάσισε να τον εκδικηθεί πληρώνοντάς τον με 91.515 νομίσματα του ενός σεντ, τα οποία μάλιστα φρόντισε να περιλούσει με λάδι μηχανής, μια ουσία ιδιαίτερα βλαβερή για το περιβάλλον.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.