Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ αλλά και στα προβλήματα που βγάζει η ομάδα του σε όλες τις γραμμές.
Όσα είπε ο Χιμένεθ:
Για το ματς και την ήττα στην Τούμπα: «Είναι αυτό που μένει και αυτό που μετράει. Το 3-1 το τελικό σκορ. Στο πρώτο λεπτό γίνεται ένα κόρνερ, στο δεύτερο ένα φάουλ και ένα γκολ. Πάντα είμαστε από πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Η ομάδα από το κέντρο και μπροστά δεν μπορεί να κάνει παραπάνω. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Όταν ήταν το σκορ 2-1 προσπαθούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κάθε φάση είναι και γκολ».
Για τα δυο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ σε κάθε ημίχρονο: «Είναι… τακτική αυτό!» (γέλια).
Για τη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα αριστερά και τη συνεργασία του με τον Μάνταλο στο γκολ: «Αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του