Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Διδασκάλου : Η καριέρα στο εξωτερικό, η Εστέ Λοντέρ οι γάμοι και οι Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Διδασκάλου : Η καριέρα στο εξωτερικό, η Εστέ Λοντέρ οι γάμοι και οι Άγριες Μέλισσες

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιο. Είναι γεννημένη στις 29 Δεκεμβρίου το 1960 και μένει στην περιοχή της Ακρόπολης

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δύο κόρες και ένα γιο. Είναι γεννημένη στις 29 Δεκεμβρίου το 1960 και μένει στην περιοχή της Ακρόπολης.

Η Εστε Λοντέρ, οι γάμοι και η καριέρα στο εξωτερικό

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και της Φιλοσοφικής Αθηνών, ενώ συνέχισε την εκπαίδευση της, πάνω στην υποκριτική κινηματογράφου και θεάτρου, στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Columbia University.

Έχοντας απορρίψει πρόταση της εταιρείας καλλυντικών «Εστέ Λοντέρ» να γίνει το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της και να κερδίσει εκατομμύρια, προτίμησε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του ιδρύματος Ωνάση. Στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια σπούδασε υποκριτική κινηματογράφου και στο ΗΒ Studio στην τάξη της Ούτα Χάγκεν υποκριτική θεάτρου. Έμεινε στη Νέα Υόρκη για περίπου 10 χρόνια, όπου παντρεύτηκε τον διπλωμάτη και λογοτέχνη Γιώργο Βέη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.


Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε μία νέα καριέρα, ενώ έκανε έναν ακόμη γάμο από τον οποίο απέκτησε ένα γιο

Το βιογραφικό της Κατερίνας Διδασκάλου περιλαμβάνει πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, αλλά και συμμετοχές σε ξένες παραγωγές του κινηματογράφου. Πριν τις «Άγριες Μέλισσες» την είδαμε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Τέσσερις», αλλά και σε ρόλους για τα αυτοτελή επεισόδια του «Κόκκινου Κύκλου».

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν μεταξύ των Ελλήνων ηθοποιών που συμμετείχαν στην ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι». Το 2004, ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία γαλλικής, ρωσικής και ελληνικής συμπαραγωγής «Τριπλός Πράκτορας» του Γάλλου σκηνοθέτη Έρικ Ρομέ.

Όπως λέει η Κατερίνα Διδασκάλου, ανακάλυψε πως θέλει να γίνει ηθοποιός όταν ήταν ακόμη 14 ετών και κλήθηκε να παίξει τον ρόλο της καμαριέρας για μια θεατρική παράσταση του γαλλικού ινστιτούτου. «Ήξερα σε αυτή την τρυφερή ηλικία ότι η ζωή μου θα είναι αυτή, θα ζήσω και θα πεθάνω σαν ηθοποιός» αναφέρει στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.

Η Κατερίνα Διδασκάλου υπήρξε δύο φορές πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, διαδεχόμενη τη Μαρία Μοσχολιού. Η πρώτη ήταν το 1984 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες και η δεύτερη το 1988 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ.

Οι Άγριες Μέλισσες και η γιαγιά Κατρίν

Και αν η Μυρσίνη Σεβαστού έχει αποκτήσει τρία παιδιά, όπως και η Κατερίνα Διδασκάλου που την ενσαρκώνει. Ωστόσο, η ηθοποιός που έχει σπουδάσει και στην Φιλοσοφική Αθηνών, έχει ήδη και τρία εγγόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό, αποκάλυψε πως το νεότερο μέλος της οικογένειάς της είναι μόλις έξι μηνών. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της μεγάλης της κόρης (έχει δυο κόρες και έναν γιο), που όπως είπε, ζει στο Άμστερνταμ.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει  δύο υπέροχες κόρες και έναν μονάκριβο γιο. «Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας.

Η μεγάλη μου κόρη ζει στο Άμστερνταμ. Έχει τα τρία μωρά. Βλέπει τις Άγριες Μέλισσες. Η δεύτερη μου κόρη που ζει εδώ, βλέπει τις Μέλισσες πιο συστηματικά. Μου λέει πως είμαι καλή. Ο γιος μου βλέπει τη σειρά λιγότερο γιατί σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα. Για τα παιδιά είμαι η μαμά τους» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σε πρόσφατη συνεντευξή της είπε για τον μεγαλύτερο σε ηλικία εγγονό της:

Ο εγγονός σου, που είναι έξι ετών, σε έχει δει να παίζεις;

Οχι. Δεν μένει εδώ. Αλλά περιμένει πώς και πώς να έρθουν στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και όλο ρωτάει «δηλαδή, παίζει και η Κατρίν στην τηλεόραση;» (γελάει).

Κατρίν σε φωνάζει; Οχι γιαγιά;

Ναι. Από μικρός όταν ήταν με φωνάζει Κατρίν. Πίστεψέ με, δεν είναι κάτι που του έχω επιβάλει (γελάει). Είμαι ευγνώμων που έγινα τόσο νέα μητέρα και μετά γιαγιά.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024