Αποδοκιμασίες άκουσαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Ηρακλή, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας στην προημιτελική φάση
Στο Ιβανώφειο βρέθηκαν λιγοστοί θεατές, όσοι επιτρέπονται με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο και αποδοκίμασαν τους «κυανόλευκους». Αλλά αυτό ήταν η αρχή.
Μερικοί οπαδοί περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου και είχαν έντονο διάλογο με τους παίκτες. Ο Ηρακλειδείς ζήτησαν εξηγήσεις για την εμφάνιση τους και το κλίμα ήταν τεταμένο.
Αναμφίβολα, είναι η πρώτη σοβαρή κρίση για τον Ηρακλή, ο οποίος έχασε έναν στόχο από έναν αντίπαλο που αντιμετωπίζει ζωτικά προβλήματα.
Από την άλλη, η σεζόν έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, με την Basket League και φυσικά, το FIBA Europe Cu, στο οποίο ο Γηραιός ψάχνει τη διάκριση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.