Η επιδημία κοροναϊού που πλήττει τον Παναθηναϊκό ανάγκασε την ΕΠΟ να αναβάλλει τον προημιτελικό του Κυπέλλου με το Περιστέρι, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη.
Η Ομοσπονδία γνωστοποίησε την αναβολή, η οποία όμως δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή των άλλων τριών παιχνιδιών της προημιτελικής φάσης.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων COVID 19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού.
Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι.
Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί είναι: Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας (9/2), Λαύριο-ΑΕΚ (10/2) και Ηρακλής-ΠΑΟΚ (10/2)».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.