Θεσσαλονίκη : Επεισόδια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας στη Θεσσαλονίκη
Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, τα επεισόδια έγιναν λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Διοικητήριο, όπου είχε φτάσει η πορεία των φοιτητών.
Ομάδα φοιτητικών συλλόγων που ήταν μπροστά στο ΥΜΑΘ προσπάθησε να ανέβει προς το δρόμο δεξιά του Διοικητηρίου, όταν εμποδίστηκε από αστυνομικούς. Τα αίματα άναψαν, έπεσαν δακρυγόνα και βόμβες μολότοφ.
Τα επεισόδια, όπως αναφέρει το voria.gr, συνεχίστηκαν για λίγη ώρα σε δρόμους γύρω από το Διοικητήριο. Στη συνέχεια μέλη φοιτητικών συλλόγων και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου επανασυντάχθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου, όπου παραμένουν.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πραγματοποιήθηκε μια προσαγωγή.
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442