Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Γκαρθία, καθώς οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με την πλευρά του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι για πενταετές συμβόλαιο.
Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Γκαρθία θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος, όταν θα τελειώσει και το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες την απόκτηση του Γκαρθία.
Ο 20χρονος πρόκειται για παιδί της Μπαρτσελόνα καθώς είναι «απόφοιτος» της Μασία και αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από τέσσερα χρόνια στο Μάντσεστερ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.