Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Αλάμπα : Καμία συμφωνία με Ρεάλ – Περιμένει τον Λαπόρτα
Καμία απόφαση για το μέλλον του δεν φέρεται να έχει πάρει ακόμα ο Ντάβιντ Αλάμπα, με τον Αυστριακό να παρακολουθεί από κοντά και τις εκλογές της Μπαρτσελόνα.
Σε «σίριαλ» αναμένεται να εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος για τον Ντάβιντ Αλάμπα. Την ώρα που τα ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα η Marca έχουν ως «τελειωμένη» τη μετακίνηση του Αυστριακού στη Ρεάλ Μαδρίτης, έρχονται τα αγγλικά, βάζοντας στο τραπέζι νέα δεδομένα!
Σύμφωνα με το Sky Sports, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τη συμφωνία με τη Ρεάλ να μην ισχύει προς το παρόν. Αυτό διότι, ο ατζέντης του Αυστριακού, Πίνι Ζάχαβι, φέρεται να περιμένει να δει εάν ο πολύ καλός του φίλος, Ζουάν Λαπόρτα, θα κερδίσει τις διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα.
Ο Αλάμπα είναι ένας από τους στόχους του Λαπόρτα και εάν ο Καταλανός αναδειχθεί πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», τότε ο 28χρονος θα κάτσει στο τραπέζι για να διαπραγματευτεί και με την Μπαρτσελόνα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.